Al sinds 1975,  is Loodgietersbedrijf Tom Collins een begrip in Antwerpenen omstreken.

Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten.

Als installatiebedrijf zijn wij zowel actief in de renovatie- en verbouwsector. Naast woningbouw, voor particulieren en aannemers, hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen.

Naast centrale verwarming zijn wij gespecialiseerd in loodgieterswerk, sanitair, airconditioning en dakwerkzaamheden.

Voor uitgebreide informatie over centrale verwarming producten verwijzen wij u graag naar het item Klimaat Comfort op onze site. Op deze unieke en zeer complete site vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, cv- ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen, airconditioning die op de Vlaamse  markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.

Uw keuze wordt sterk vereenvoudigd door onze koppeling met Klimaat Comfort. Op deze unieke en zeer complete site vindt
u de mooiste en beste merken die op de markt verkrijgbaar zijn. Radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen, airconditioning, producten voor de woningbouw maar ook voor bedrijven en instellingen compleet met subsidie mogelijkheden. Ook de prijzen van ruim 10.000 producten, die dagelijks actueel worden gehouden, treft u middels een gebruiksvriendelijke zoekstructuur aan.

Wilt u een prijsopgave of meer informatie, klik dan op één van de pagina’s en vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op